-12.06%
10.04.-05.05.

Red Bull bez šećera 0.25 l

Energetsko piće bez šećera

-12.06%
10.04.-05.05.
Popust: 12.06% Trajanje akcije: 10.04.-05.05.
1.75€ /kom 1.99€
Nutritional value Energija (kJ/kcal) 13/3
Nutritional value Masti (g) 0
Nutritional value zasićene masne kiseline (g) 0
Nutritional value Bjelančevine (g) 0
Nutritional value Ugljeni hidrati 0
Nutritional value od kojih šećeri (g) 0
Nutritional value Vlakna (g) 0
Nutritional value So (g) 0.1
Procenat na 100g proizvoda
Masti 0%
Bjelančevine 0%
Ugljeni hidrati 0%
Vlakna 0%
So 0.1%

Dnevni unos u % na preporučenu dnevnu dozu od 2000kcal

Čuvanje Čuvati na suvom i tamnom mjestu na sobnoj temperaturi.
Zemlja Austrija
Proizvođač Red Bull GmbH
Uvozi Montecco INC doo Podgorica
Sastojci Voda, limunska kisjelina, ugljen dioksid, taurin (400 mg/100 ml), regulator kisjelosti (natrijum-karbonat, magnezijum-karbonat), zaslađivači (acesulfam K, aspartame) kofein (32 mg/100 ml), vitamini (niacin, pantotenska kiselina, kalcijum-D-pantotenat, B6 - piridoksin-hidrohlorid, B12 - cijanokobalamin), aroma, zgušnjivač (ksantan guma), boja (karamel obični, riboflavin)
Rok upotrebe Otisnuto na pakovanju
Alergeni -
Alkohol -
Dodatne informacije Visok sadržaj kofeina (32 mg/100 ml). Ne preporučuje se djeci mlađoj od 18 godina, trudnicama dojiljama, osobama sa srčanim tegobama i osobama preosjetljivim na kofein. Ne preporučuje se konzumiranje sa alkoholom. Dozvoljeni dnevni unos dvije limenke

Ostali artikli iz ponude

Napomene i izjava o odricanju odgovornosti

Sve cijene na ovoj platformi izražene su u EUR sa uračunatim PDV-om. Moguće je da informacije o bilo kom proizvodu nijesu potpune. Nutritivna vrijednost, navedeni sastojci i njihova količina sastojaka, kao i alergeni mogu se promijeniti. Molimo vas da prije konzumacije pažljivo pročitate etiketu tj. deklaraciju, da se ne oslanjate isključivo na informacije koje su objavljene na web stranici. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, želite savjet ili imate problem sa dostupnošću artikala, molimo vas da nam se obratite na e-mail adresu webshop@voli.me ili putem broja Call centra 19555. Voli Trade doo Podgorica maksimalno koristi sve svoje resurse da svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, specifikacijama, fotografijama i cijenama. Ipak, ne možemo garantovati da su svi podaci na ovom sajtu u potpunosti ispravni. Zadržavamo pravo promjene cijene svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave i objave na ovom sajtu. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su dio su našeg redovnog asortimana, ali to i ne podrazumijeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.